Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Warband bir türlü açılmıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Warband bir türlü açılmıyor Merhaba, Warband ne Steam'den ne Taleworlds'ün sitesinden indirip kurduğum Launcher'dan ne de crack indirip denediğimde hiçbir şekilde açılmıyor, oyuna tıklıyorum hiçbir şey gerçekleşmiyor, daha önce yaşayan oldu mu acaba?

Warband bir türlü açılmıyor sorununu çözmek için önce en olası nedenleri eleyip adım adım ilerlemek gerekir.
Oyunun başlatılmaması ve hiçbir tepki vermemesi, genellikle sistem gereksinimleri, dosya bütünlüğü veya yazılım çakışmaları gibi yaygın sorunlardan kaynaklanır. Bu tür durumlar için atılacak adımlar sorunun kökenini belirlemeye yardımcı olacaktır.
Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Eksik veya bozuk Microsoft DirectX kurulumları
  • Oyun dosyalarının bütünlüğünde oluşan hatalar
  • Güncel olmayan ekran kartı sürücüleri
  • OneDrive gibi bulut depolama hizmetleriyle çakışmalar
  • Arka planda çalışan çakışan uygulamalar veya güvenlik yazılımları
Warband bir türlü açılmıyor çözüm adımları
  1. Oyunu kurduğunuz yerden (Steam veya Taleworlds Launcher) oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın.
  2. Microsoft'un resmi sitesinden DirectX End-User Runtime Web Installer'ı indirip kurun, gerekirse mevcut kurulumu onarın.
  3. Ekran kartı sürücülerinizi (NVIDIA, AMD, Intel) en güncel sürüme güncelleyin.
  4. OneDrive kullanıyorsanız, oyunun kurulu olduğu klasörün OneDrive senkronizasyonundan hariç tutulduğundan emin olun veya oyunu farklı bir konuma taşıyın.
  5. Oyunu çalıştırmadan önce antivirüs yazılımınızı ve diğer gereksiz arka plan uygulamalarını geçici olarak kapatıp deneyin.
  6. Oyunun ana klasöründeki `rgl_config.txt` dosyasını kontrol edin veya silerek oyunun yeniden oluşturmasını sağlayın.

Kişi Yorumladı
Geri