Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Xbox Games Forza Horizon 5 içerik yüklenemedi hatası

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Xbox Games Forza Horizon 5 içerik yüklenemedi hatası Xbox Games içerik yüklenemedi. Forza Horizon 5 hatası alıyorum. Masaüstünden oyuna sağ tık yapıp “Dosya konumunu aç” dediğimde Edge çıkıyor. C diskinden .exe dosyasından oyunu açmaya çalışınca “Bu sürüm PC ile uyumlu değil” diyor. Xbox Games’de de “İçerik yüklenemedi” hatası alıyorum.

Xbox Games Forza Horizon 5 içerik yüklenemedi hatası sorununu çözmek için önce en olası nedenleri eleyip adım adım ilerlemek gerekir.
Kullanıcılar Xbox Games üzerinden Forza Horizon 5 için içerik yüklenemedi hatası almaktadır. Bu durum, oyun dosyalarının bozulmasından, Xbox uygulamasıyla ilgili sorunlardan veya sistem çakışmalarından kaynaklanabilir. Sorunun çözümü için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.
Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Xbox uygulaması veya oyun dosyalarının bozulması
  • Ağ bağlantı sorunları veya güvenlik duvarı engellemeleri
  • Oyunun veya sistemin güncel olmaması
  • Depolama birimindeki (SSD/HDD) disk hataları
  • Diğer arka plan uygulamalarıyla çakışmalar
Xbox Games Forza Horizon 5 içerik yüklenemedi hatası çözüm adımları
  1. Windows ayarlarında Uygulamalar bölümüne gidin, listeden Forza Horizon 5'i bulun ve Gelişmiş seçenekler altındaki Sıfırla seçeneğini deneyin.
  2. Eğer sıfırlama sorunu çözmezse, aynı bölümden oyunu Kaldır seçeneği ile kaldırıp Xbox Games uygulamasından tekrar indirmeyi deneyin.
  3. Bilgisayarınızdaki ve Xbox Games uygulamasındaki tüm güncellemelerin yüklü olduğundan emin olun; Windows Güncelleştirmeleri'ni ve Xbox uygulamasının kendi içindeki güncellemeleri kontrol edin.
  4. Oyunun kurulum dosyasının (.exe) bulunduğu konuma giderek dosyaya sağ tıklayın ve Yönetici olarak çalıştır seçeneğini seçerek oyunu açmayı deneyin.
  5. Oyunun çalışmasını engelleyebilecek üçüncü taraf antivirüs veya güvenlik yazılımlarını geçici olarak devre dışı bırakıp indirme veya başlatma işlemini tekrar deneyin.
  6. Ağ bağlantınızı kontrol edin, gerekirse Xbox Games uygulamasının ve oyunun ağ trafiğine izin verdiğinden emin olmak için güvenlik duvarı ayarlarını gözden geçirin.

Kişi Yorumladı
Geri