Neler yeni

Yeni Need For Speed Game Look Anime AF İçin Görüntüler Sızdırıldı !

1yhydsp.png


Electronic Arts yarış serisinin hayranları Need for Speed bir sonraki oyun için uzun süre beklemek zorunda kalmayabilir çünkü sızdırılan yeni görüntüler, yaklaşan oyununun internete çarptığını gösteriyor ve hepiniz anime AF'ye benziyor.

Bugün, r/NeedForSpeed alt dizisinin üyeleri , Japon perakendeci sitesi Neowing'de yeni Need for Speed Unbound'un sızdırılmış görüntülerini tespit etti . Neowing'in oyun listesinin Google çevirisine göre, NfS Unbound yalnızca yeni nesil konsollarda ve özellikle PlayStation 5'te oynanabilecek. Neowing görüntüleri çok küçük, ancak hayranlar o zamandan beri burada görebileceğiniz daha büyük sürümler buldular .

NfS Unbound , Criterion Games tarafından hala geliştirilmektedir. 2019'da, mükemmel yarışçılarıyla ünlü İngiliz video oyunu geliştiricisi, bir blog gönderisinde Need for Speed Heat üzerinde çalıştıktan sonra bir sonraki NfS oyununu geliştirmeye yöneleceğini yazmıştı . Oyunun NfS Unbound olduğunu söylemek güvenli .



Heat'in geliştiricilerinin geri dönmesine ek olarak , yeni NfS , önceki oyunların geleneksel Batılı görünümüne zıt olarak, yepyeni bir cel-shading ve 3D anime karakterleri katmanına da sahip. Resmi NfS Twitter hesabı , bir NfS 2022 videosunun yarın 6 Ekim sabahı geleceğini söyleyerek bir yıl boyunca süren kuraklığı sona erdirdi, bu yüzden muhtemelen oyunu 17 saatten daha kısa bir süre içinde hareket halinde göreceğiz.

Google tarafından çevrilen vitrinin geri kalanına bakıldığında, NfS Unbound'un araba tasarımları ve rapçi (ve Rihanna'nın bebek babası) A$AP Rocky ile müzikler üzerinde Fransız yapımcıyla birlikte müzik çalışması ile grafiti sanatına ve hip-hop estetiğine yoğun bir şekilde eğileceğini ortaya koyuyor. Brodinski . Oynanış açısından NfS Unbound , her zaman eğlenceli olan özelleştirilebilir arabanızın donanımını sergileyebileceğiniz buluşmalar içerecek.

Yeni bir NfS'nin sızıntıları , hayran kitlesinin farlarında cömert bir WD-40 spritz işlevi görse de, bir sanal motor kafası, diğer oyunculara baştan çıkarmamalarını ve NfS Unbound'u ön sipariş vermemelerini hatırlattı . İyi tavsiye, her şey düşünüldü.
 

Üst