Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Yeni RTX 5070 sistemde her oyun sorun çıkarıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Yeni RTX 5070 sistemde her oyun sorun çıkarıyor Merhaba arkadaşlar, ben dün yeni bilgisayar aldım, fakat oyunlarda sorun var. Dün Forza 6'ya giremiyordum, saatlerce uğraştım, konuda açtım bakabilirsiniz isterseniz. Sürücüleri tek tek baştan kurdum, güncelledim, BIOS güncelledim, hiç fayda etmedi. En son %localappdata% kısmından oyunun userconfigurations kısmına girip DLSS mode kısmı 1 idi 0'a çektim. Oyuna sonra girebilmeye başladım ama bugün de The Stanley Parable diye bir oyun aldım, oyun açılıyor, ayarlar kısmına falan...

teşekkürler

Yeni RTX 5070 sistemde her oyun sorun çıkarıyor
Bu tür yeni sistemlerde genel olarak ilk kontrol edilmesi gereken, oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamak ve varsa eski yapılandırma dosyalarını temizlemektir. Öncelikle her oyunun kendi başlatıcısından (Steam, Epic Games vb.) dosya doğrulama işlemini yapmanı öneririm. Sorun devam ederse, oyunun ayar dosyalarını silip yeniden oluşturmak veya oyunun kullandığı mod/workshop önbelleğini temizlemek genellikle işe yarar. Bazı durumlarda, oyun içi ayarları sıfırlamak da bu tür çakışmaları çözebilir.

Kişi Yorumladı
Geri