Telefondan iletişimi kolaylaştırmak için android mobil uygulama ürettik Burayı tıklayarak hemen indirebilirsiniz.
HaberOyun

2023’te Playstation 5’e gelecek en iyi 10 oyun

Yeni yıla sonunda girdik ve bu yeni yılla birlikte hepimiz bir dizi yeni oyun almaya hazırız. Sony, Playstation 5 için bir kaç oyun sürümü çıkarmayı planlıyor.

Peki bizi bu yıl hangi oyunlar bekliyor hadi birlikte bakalım.

Spider-Man 2 for PlayStation 5

Bu listeye Spider-Man 2 olmadan başlasaydık garip olurdu. Popüler web crawler, büyük elmanın sokaklarına geri dönecekti. 

Hepsi bir dizi yeni kötü adamla savaşmak için. Ve bu süper kötüler simbiyotik kabus zehri tarafından yönetilecekti.

Dead Space for PlayStation 5

Dead Space, 2023’te PlayStation 5’e gelecek olan bu yılki Survival Horror oyunları listesindeki ilk oyun olacak.

Bu oyun, yaşam iyileştirmeleri nitelikleriyle tamamen yeniden yapıldı. Geliştiriciler, seviyeleri tasarlarken, tüm oyunu tek bir büyük seviye gibi sorunsuz bir şekilde birbirine bağlamak gibi bazı özgürlükler de aldılar.

Resident Evil 4 Remake for PlayStation 5

Bir kez daha, sevilen bir hayatta kalma korku oyununun yeniden yapımını alıyoruz. Hepsi oyun uyarlamalarının ustası Capcom’dan. Bu şirket, üç yılın büyük bir bölümünde en iyi oyunlarının mükemmel yeniden yapımlarını yapıyor.

Bu oyun, klasik benliğine bazı yeni fikirler getiriyor. Ayrıca, bu yeni oyunu daha korkutucu hale getirmek için orijinal Resident Evil 4’ün kamplığını da kapatır. Bu dünyadaki diğer Resident Evil 4 hayranları gibi bizler de bu oyunu bekleyemeyiz. Resident Evil 2 Remake mükemmeldi ve bu bize 4’ün yeniden yapımı için de büyük umutlar veriyor.

Alan Wake 2 for PlayStation 5

Oyuncuların kendi Neo Noir’ı Alan Wake, ikiz zirvelere benzer garip fikirlerle karıştırıldı. İçine biraz korku karıştırılmış bir üçüncü şahıs aksiyon-macera gizem oyunu. Çoğu kişi bu oyunu sevdi ve aslında Remedy’nin benzer oyunlar dizisi Quantum Break ve Control’ü başlattı – hepsi bu gizemli evrenin parçasıydı.

Şimdi de Alan Wake’in devam filmini başlatmak için hazırlanıyorlar. Yaklaşan bu oyun için büyük umutlarımız var. Bakalım nasıl olacak.

Hogwarts Legacy for PlayStation 5

Görünüşe göre bu Büyücülük dünyasının hayranları sonunda hayallerinin oyununa kavuşuyor. Hogwarts Legacy, hayranlara Hogwarts’ta gezintiye çıkma ve iksir ve büyü çalışırken büyücü saflarında kademeli olarak yükselme şansı verir.

Bu oyunun sunduğu katıksız ayrıntı şaşırtıcı. Bu oyunun bizim için başka neler sakladığını görmek için sabırsızlanıyoruz.

Atomic Heart

Atomic Heart, Bioshock ve Wolfenstein’ın ilginç bir karışımıdır. Gördükçe daha da gülünç görünen bir oyun.

Umarız göründüğü kadar eğlenceli olur ve çok uzun süre beklemek zorunda kalmayız.

Wo Long: Fallen Dynasty

Elden Ring açık dünya Dark Souls ise, Wo Long daha açık uçlu bir Nioh’dur. Ve bu, çoğu oyuncunun bu oyunu oynamak isteyip istemediğine karar vermesi için yeterli olmalı.

Oyun, 2023’te PlayStation 5 için piyasaya sürülecek ve kesinlikle bekleyemeyiz.

Silent Hill 2

Konami sonunda Silent Hill serisini geri getiriyor. Ve Silent hill 2’nin Remake’inden başlayarak bunu doğru yapıyorlar.

The Blair Witch Project’in geliştiricileri olan Bloober Team tarafından geliştirilmektedir. Ve Playstation 5’e özel bir konsol olacaktı.

Assassin’s Creed Mirage

Teknik olarak PlayStation 5’e özel değil ama kesinlikle yılın en çok beklenen oyunlarından biri.

Sonunda klasik Assassin’s Creed oyunlarının sert gizliliğini geri getirecek ve modern Odyssey ve Valhalla’nın kafa karıştırıcı rol yapma ve aksiyon karmaşası olmayacaktı.

Yazıyoruz işte bişeyler... ELFDaily bizim için kolay bilginin kaynağı olacak

Tepkiniz ne?

Cevap Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir