Telefondan iletişimi kolaylaştırmak için android mobil uygulama ürettik Burayı tıklayarak hemen indirebilirsiniz.
HaberOyun

Counter Strike 2 Ne Zaman Çıkıyor?

Counter Strike 2’nin çıkış tarihini merak eden arkadaşlar bu makalede cevabını bulacaklar. Peki Counter Strike 2 ne zaman çıkıyor? Haftalarca süren sayısız söylentiden sonra Valve sonunda Counter Strike 2’nin gerçek olduğunu ve beklediğinizden çok daha erken geleceğini onayladı.

CS:GO, bazıları için en iyi PC oyunları arasında sayılabilir , ancak artık on yılı geride bıraktı ve bir süredir önemli bir güncelleme olmadı. Bu, en iyi FPS oyunlarının tacını almaya çalışmak için Counter-Strike 2 üzerinde çalıştıkları için mi ? Büyük olasılıkla. İşte Counter-Strike 2 çıkış tarihi, sızıntılar, görünümler, haberler ve daha fazlası hakkında bildiğimiz her şey.

Bunun yanında Counter Strike 2 sistem gereksinimleri konusunda merak edenler de mevcut. Valve, “Oyuncular, Counter Strike 2 geliştirme ekibi tarafından önemli kabul edilen Valve resmi sunucularındaki son oyun süresi, güven faktörü ve Steam hesabı durumu dahil (ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere) bir dizi faktöre göre seçilir” diyor. Seçildikten sonra, CS:GO’yu bir sonraki başlatışınızda bir mesaj istemi alacaksınız.

Counter Strike 2’den bir görsel
Yazıyoruz işte bişeyler... ELFDaily bizim için kolay bilginin kaynağı olacak

Tepkiniz ne?

Cevap Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir