Telefondan iletişimi kolaylaştırmak için android mobil uygulama ürettik Burayı tıklayarak hemen indirebilirsiniz.
Oyun

Diablo 4 Ücretsiz Olacak mı?

6 Haziran 2023’te, Lilith Sanctuary’e döndüğünde Diablo 4 serbest kalır ve Nephalem’i “tüm umutları terk etmek” zorunda bırakır. Diablo Immortal’ın yönlendirmesiyle bazı oyuncular, Diablo 4’ün de oynaması ücretsiz (F2P) olup olmayacağını veya en azından yaklaşan ARPG’yi test etmenin bir yolu olup olmayacağını merak ediyor.

Bu makale, Diablo 4’ün fiyatını ve bu yeni nesil ARPG deneyiminde cüzdanınızı açmanıza gerek kalmadan Sanctuary’e atlayarak oyunu potansiyel olarak nasıl ücretsiz oynayabileceğinizi açıklıyor, o halde başlayalım.

Diablo 4 Oynaması Ücretsiz (F2P) Bir Oyun mu?

Diablo Immortal’ın oynaması ücretsiz rotaya gitmesine rağmen, ikonik ARPG serisinin bir sonraki ana hat girişi olan Diablo 4 kesinlikle değil. Açıkça belirtmek gerekirse, Diablo 4 bir F2P oyunu değil. 

Oyun, PC, Xbox ve PlayStation’daki Standart Sürüm için size 69,99 ABD doları geri verecek. Bakmak için Diablo 4 Collector’s Edition (aslında oyunu içermeyen) dahil olmak üzere birkaç başka Sürüm de var.

Oyun F2P olmamasına rağmen, en azından Lilith’in Sanctuary’e dönüşünü ücretsiz olarak tatmanın bazı yolları olabilir…

Diablo 4’ü Ücretsiz Oynamanın Herhangi Bir Yolu Var mı?

Diablo 4’ü ücretsiz oynamanın bir yolu olup olmadığını merak ediyorsanız, cevap hem “evet” hem de “hayır”. Öncelikle, yaklaşan Diablo 4 Açık Beta sayesinde oyunu ücretsiz olarak deneyebilirsiniz . Ön sipariş verenler Açık Beta’ya Erken Erişim elde ederken, cüzdanınızı açmanıza gerek yok. Evet, Diablo 4’ün Açık Beta’sı PC, Xbox veya PlayStation’daki herkesin test etmesi için ücretsiz olacak.

Bu tam oyun değil, yani tam Diablo 4’ü ücretsiz oynayabilir misin? Bu yazıyı yazdığım sırada, oyunun Xbox Game Pass’e geleceğine dair resmi bir onay yok. Bununla birlikte, Microsoft ve Activision Blizzard anlaşması tamamen onaylanırsa, Diablo 4’ün Xbox Game Pass’e geleceğinden neredeyse eminiz; abonelik ücreti tabii ki.

Son bir not, Diablo 4’ün Sezonlara ve bağlantılı Battle Pass’lara sahip olacağıdır. Bu, yalnızca kozmetik eklemeler içeren Premium Battle Pass ile kazan-kazan ilişkisi olmayacak.

Bir ölümsüz yığınının altına gömüldüyseniz ve onu görmediyseniz, aşağıdaki harika Diablo 4 çıkış tarihini gösteren fragmana göz atın.

Diablo 4 oynaması ücretsiz bir oyun DEĞİLDİR, ancak ücretsiz olarak test etmenin bir yolu olacak ve gelecekte bir Xbox Game Pass aboneliği ile “ücretsiz” hale gelebilir. 6 Haziran 2023 çıkış tarihine kadar uzanan Diablo 4 hakkında daha fazla bilgi edindikçe bu makaleyi sürekli olarak güncellemeye çalışacağız.

Yazıyoruz işte bişeyler... ELFDaily bizim için kolay bilginin kaynağı olacak

Tepkiniz ne?

Cevap Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir