Telefondan iletişimi kolaylaştırmak için android mobil uygulama ürettik Burayı tıklayarak hemen indirebilirsiniz.
Oyun

Diablo 4 ilk 100 seviyesine ulaşan yarışmacısı belli oldu ancak Hardcore modu rekabeti hala devam ediyor

Rob2628 , dünyanın normal zorluğunda oyunun maksimum seviyesi olan 100’e ulaşan ilk Diablo 4 oyuncusu oldu ve o zamandan beri dört oyuncu daha bitiş çizgisine ulaştı. Bu arada, dünyanın ilk Hardcore modu 100, yayıncı wudijo’nun şu anda 87. seviyede lider olmasıyla kapılmaya hazır.

Rob2628, sert bir haykırış ve kasırga odaklı Barbar yapısıyla ve arsız bir seviye sıfırlama istismarı sayesinde XP bakımından zengin Champion’s Demise zindanını tekrar tekrar yönetmesine yardım eden bir grup arkadaşıyla tacı aldı. Rob2628’in görevinin tamamlanması yaklaşık 54 saat sürdü ve ilerlemesinin çoğunu, Blizzard tercih ettiği Barb’ı zayıflatmak için sinsi bir düzeltme yapmadan önce almayı başardı.

Diablo 4 İlk 100 level olan twitch rob2628 kullanıcısı

Rakipler Draelin, rengar666, KlapopjeKOP ve Willemh, 100 kulüpte Rob2628’e hemen katıldı ve 9 oyuncu daha 90’lardaydı. Tüm bunlar, Diablo 4’ün normal zorluğundaki yarış için veya Diablo Builds’ın ne yazık ki “Softcore” olarak adlandırdığı şekliyle geçerlidir.

Hardcore dünyasının ilk 100’ü için yarış hala devam ediyor, oyuncular sadece hızlı bir şekilde seviye atlamak için değil, aynı zamanda dikkatli bir şekilde de rekabet ediyor – Hardcore’da ölüm kalıcıdır ve Team Liquid’in sahibi Maximum ve Path of Exile/WoW yayıncısı Imexile’ın sahip olduğunu zaten gördük. koşuları aksaklıklar yüzünden yarıda kaldı . Diablo/PoE yayıncısı wudijo şu anda 95. seviyede lider

Artan XP talepleri, ilk Hardcore koşucunun 100’e ulaşmasının ve adını Blizzard’ın Diablo 4’ün poster çocuğu Lady Diablo olan şık Lilith heykeline yazdırmasının biraz zaman alabileceği anlamına geliyor. Yarışın genel gidişatını Diablo Builds web sitesinden ve Twitch kanalından takip edebilirsiniz. Şimdilik Rob2628’i tebrik ediyoruz, şekerleme ve atıştırma zamanı.

Yazıyoruz işte bişeyler... ELFDaily bizim için kolay bilginin kaynağı olacak

Tepkiniz ne?

Cevap Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir