Telefondan iletişimi kolaylaştırmak için android mobil uygulama ürettik Burayı tıklayarak hemen indirebilirsiniz.
sponsorlu
Oyun

Knight Server Tanıtımı

Knight online oynayanların en çok arattığı knight server tanıtımı, server sahiplerinin paylaşmış olduğu oyun adresine ulaşmasını sağladıkları ip ve domain adreslerinden oluşan server bilgileridir.

Knight Online Nasıl Oynanır?

Öncelikle Knight online oynaması ücretsiz bir mmorpg oyunudur. Tüm oyuncular knight server tanıtımı yazarak server adreslerine ulaşıp öncelikle oyun dosyalarını ve oyuna gireceğiniz adreslere ulaşmanız gerekir. Daha sonrasında knight online server sahiplerinin paylaşmış olduğu server’e giriş yaparak oyun içerisindeki talimatlarla birlikte oyununu oynayabilirler.

Knight Online Clony Zone’den bir görüntü

Knight Server Nasıl Kurulur?

Knight server oyuncularının merak ettiği konular arasında knight server nasıl kurulur da geliyor. Özetlemek gerekirse bunun için serveri çalıştıracak dosyalar ve bir adet VDS Server sunucu gerekmektedir. Vds’nin kendine ait ip adresiyle oyuna giriş yapılabilir olup ayriyeten domain adresi de alınıp dns yönlendirmesi yapılabilir. Genel itibariyle knight server kurulumu oldukça basittir.

Knight Server Dosyalarına Nasıl Ulaşılır?

Knight server dosyalarına ulaşmak kolay olsa da her dosyanın çalıştığını ne yazık ki söylemeyiz. Knight server kurulumu bağlantısından tüm knight online server dosyalarına ulaşabilirsiniz. Kurulum talimatlarıda dosyalarla birlikte belirtilmiş olacaktır.

Knight online ko pvp direkt indirmek için bu bağlantıya gidebilirsiniz.

Yazıyoruz işte bişeyler... ELFDaily bizim için kolay bilginin kaynağı olacak

Tepkiniz ne?

Cevap Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir