Telefondan iletişimi kolaylaştırmak için android mobil uygulama ürettik Burayı tıklayarak hemen indirebilirsiniz.
HaberOyun

PUBG Mobile Kasım’da Türkiye’de düzenlenecek

PUBG Mobile, 2023’te iki küresel turnuvaya ev sahipliği yapacağını duyurdu: Temmuz’da Riyad’da düzenlenecek PUBG Mobile World Invitational ve Kasım’da Türkiye’de düzenlenecek

PUBG Mobile Global Championship. Bu turnuvalar, dünyanın dört bir yanından en iyi PUBG Mobile oyuncularını en iyi ödüller için yarışmak üzere bir araya getirecek. Bu küresel turnuvalara ek olarak PUBG Mobile, PUBG Mobile Pro League’i ve son derece başarılı PUBG Mobile Regional Clash’i elden geçirerek onları daha da genişletti.

Asya Oyunları ve SEA Oyunları gibi çok sporlu etkinliklerde temsil edilen PUBG Mobile, belki de şimdiye kadarki en büyük yılını geçirmeye hazır.

PUBG Mobile Esports, 2023 için PMPL’ye değişiklikler getirecek

PUBG Mobile Esports, Güneydoğu Asya (SEA) bölgesindeki genişleme güncellemelerini içeren PMPL’de bir dizi yükseltme yapacak. PMPL Malezya/Singapur/Filipinler (MY/SG/PH) artık PMPL Malezya olacak. Ayrıca Filipinler, Myanmar (MM), Kamboçya (KH) ve Singapur bölgelerini kapsayacak olan PMPL SEA Wild Card’ı (PH/KH/MM/SG) tanıtacak. 

PUBG Mobile Esports, 2024’te yarı profesyonel ve amatör takımların PMPL’ye giriş noktası olacak PMPL Elemelerine ev sahipliği yapacak. Takımlar, PUBG Mobile Ulusal Şampiyonası, PUBG MOBILE Club Open’da yarışarak PMPL Elemelerine erişim elde edecek. veya üçüncü taraf turnuvaları. 2023 için, yarı profesyonel ve amatör takımlar için her zamankinden daha fazla fırsat sunmayı ve profesyonelliğe giden net bir yolu hedefleyecektir. 

PUBG Mobile Esports, 2023’te PMRC’yi tanıtacak 

2022’de PUBG Mobile Esports, Asya bölgesine odaklanan ilk PUBG Mobile Regional Clash 2022’yi tanıttı. Bu turnuva, hayranların favori bölgesel takımlarının PUBG Mobile’ın küresel turnuvaları dışında kafa kafaya mücadelesine tanık olmalarını sağladı. Turnuva büyük bir hit oldu ve taraftarlar farklı bölgeler arasındaki rekabetin tadını çıkardı. Bölgesel rekabetleri geliştirmek ve Regional Clash’in 2022’deki başarısını tekrarlamak için PUBG Mobile Esports, 2023’te daha fazla bölgesel çatışma başlatacak. 

PUBG Mobile Esports 2023 küresel turnuvaları 

2022’de olduğu gibi, PUBG Mobile Esports iki küresel turnuvaya ev sahipliği yapacak – Temmuz ayında Riyad’da düzenlenecek PUBG MOBILE World Invitational ve Kasım ayından itibaren ilk kez Türkiye’de düzenlenecek PUBG MOBILE Global Championship. Hayranlar ayrıca, Mayıs ayında Kamboçya’da düzenlenen 32. Güneydoğu Asya Oyunları’nda ve Eylül ayından itibaren Çin’in Hangzhou kentinde düzenlenen 19. Asya Oyunlarında PUBG MOBILE’ı görmeyi sabırsızlıkla bekleyebilirler. SEA Games ayrıca takım ve bireysel etkinlikler de dahil olmak üzere iki PUBG MOBILE turnuvasına ev sahipliği yapacak.

PUBG MOBILE Espor ayrıca turnuvaların mevcut formatında değişiklik yapmayı ve 2023 için 10 puanlık bir sisteme geçmeyi planlıyor.

Yazıyoruz işte bişeyler... ELFDaily bizim için kolay bilginin kaynağı olacak

Tepkiniz ne?

Cevap Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir