Telefondan iletişimi kolaylaştırmak için android mobil uygulama ürettik Burayı tıklayarak hemen indirebilirsiniz.
Haber

Samsung, web sitesinde Galaxy S23 lansman tarihini onayladı

Galaxy S23 serisini çevreleyen bir dizi sızıntı ve söylentiden sonra Samsung, Galaxy S23 lansman tarihini onayladı . Şirket bilgileri kendi web sitesi aracılığıyla açıkladı ve Güney Koreli firmanın Galaxy S23’ü Galaxy Unpacked 2023 – Part 1 etkinliğinde piyasaya süreceği neredeyse kesin.

Samsung’un Kolombiya pazarına yönelik web sitesine göre , bir sonraki Galaxy Unpacked etkinliği 1 Şubat 2023’te gerçekleşiyor. Etkinliğin sloganında “ Epik anlar geliyor. Tanıtım görseli ayrıca Galaxy S23 serisinin, sızan görüntülerde gördüğümüze benzer şekilde etraflarında ayrı ayrı halkalara sahip üç arka kamerasını da ortaya koyuyor.

Daha önceki raporlara göre Galaxy S23 serisi, 2023 Şubat ayının ikinci haftasında satışa çıkabilir. Samsung , Galaxy S22 serisine kıyasla yeni telefonlarının fiyatlarını artırmayabilir. Ancak Güney Koreli firma bunu resmileştirene kadar hiçbir şey teyit edilemez. Her zamanki gibi, Samsung’un Galaxy Unpacked etkinliği Samsung.com, Samsung Newsroom ve Samsung’un YouTube kanalında canlı yayınlanacaktı.

Yazıyoruz işte bişeyler... ELFDaily bizim için kolay bilginin kaynağı olacak

Tepkiniz ne?

Cevap Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir