Yeni mavi temayı gördünüz mü? Aktif etmek için tıkla
VIP Üyelikte Sınırlı Süreli İndirim (Sadece 99 TL Anında Aktivasyon - Paytr Ödeme) Hesabını yükseltmek için tıkla
teşekkürlerSexyko Database Kurarken baya bi bekletiyordu bu log ve dbnin şişkin olmasındandı bende logları ve dbyi temizledim daha hızlı kurulum yapar ve beklettirmez sizleri Sql 2008'dir bilginize buyrun link
*** Gizli metin: alıntıda gösterilemez. ***
++Sexyko Database Kurarken baya bi bekletiyordu bu log ve dbnin şişkin olmasındandı bende logları ve dbyi temizledim daha hızlı kurulum yapar ve beklettirmez sizleri Sql 2008'dir bilginize buyrun link
Sexyko Database Kurarken baya bi bekletiyordu bu log ve dbnin şişkin olmasındandı bende logları ve dbyi temizledim daha hızlı kurulum yapar ve beklettirmez sizleri Sql 2008'dir bilginize buyrun link
tşklerSexyko Database Kurarken baya bi bekletiyordu bu log ve dbnin şişkin olmasındandı bende logları ve dbyi temizledim daha hızlı kurulum yapar ve beklettirmez sizleri Sql 2008'dir bilginize buyrun link
Sexyko Database Kurarken baya bi bekletiyordu bu log ve dbnin şişkin olmasındandı bende logları ve dbyi temizledim daha hızlı kurulum yapar ve beklettirmez sizleri Sql 2008'dir bilginize buyrun link