Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Steam'den alınan Forza Horizon 6 premium eksik dosya indirme uyarısı veriyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Steam'den alınan Forza Horizon 6 premium eksik dosya indirme uyarısı veriyor 2 gün önce oyunu erken erişim için satın aldım ve ön yükleme yaptım. 15 Mayıs saat 02.01'de oyuna erişim iznim gelmiş olacaktı ama beklemek yerine uyumayı tercih ettim. Sabah oyuna gireyim derken baktım indirme kısmı %99 diyor. İndirmeye devam et butonuna bastım 2 saniye devam etmiş gibi görünüp yine %99 da kalıp duruyor.
Denediğim çözümler şunlar;
Steam'i yönetici olarak çalıştırıp aynı işlemi denedim.
Oyunu komple silip tekrar denedim.
Kütüphanede oyun dosyalarını doğrulama yaptım...

teşekkürler

Steam'den alınan Forza Horizon 6 premium eksik dosya indirme uyarısı veriyor Bu tür %99'da takılma ve eksik dosya uyarıları genelde Steam'in indirme önbelleği bozulduğunda ortaya çıkar, o yüzden önce Steam'i tamamen kapatıp `steam://flushconfig/` komutuyla önbelleği temizlemeni tavsiye ederim. Eğer bu adım sorunu çözmezse, oyunun kurulu olduğu dizin üzerindeki dosya ve klasör izinlerini kontrol etmek veya antivirüs programını geçici olarak devre dışı bırakıp tekrar denemek de bu tür indirme hatalarında etkili olabiliyor. Bazı durumlarda Steam indirme sunucu bölgesini değiştirmek de indirme işlemlerindeki takılmaları giderebilir.

Kişi Yorumladı
Geri