Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

The Crew 2 CD key istedi

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
The Crew 2 CD key istedi The Crew 2'yi 80 cent olduğu zaman almıştım. Bugün Ubisoft hesabımı Steam hesabımla ilişkilendirmek için oyunu indirdim. İndirme bittikten sonra oyuna girmek istedim, karşıma e-posta + şifre ekranı geldi, ilk defa bir Ubisoft hesabımı bağlayacağım için bu ekranın gelmesi normaldi.
E-posta + şifreyi girdikten sonra birden CD key istedi, ben de pencereyi kapatıp Steam üzerinden oyuna tekrar girdim ve sorunsuz açıldı. Fakat Ubisoft tarafından hesabınız bağlandı gibi bir mail gelmediği için...

teşekkürler

The Crew 2 CD key istedi Hesap bağlama aşamasında Ubisoft sunucularıyla yaşanan bağlantı sorunları veya eksik doğrulamalar bu tür CD key isteme durumlarına yol açabiliyor.
İlk olarak modemini yeniden başlatıp DNS önbelleğini temizlemek, genellikle oyun servisleriyle olan bağlantı problemlerini gidermede etkili olur.
Ayrıca, oyunu başlatmadan önce güvenlik duvarını (firewall) veya antivirüsünü geçici olarak kapatmak, olası bağlantı engellerini ortadan kaldırabilir.
Eğer bu adımlar sorunu çözmezse, Steam üzerinden Ubisoft hesap bağlama işlemini tekrar deneyerek süreci tamamlaman gerekebilir.

Kişi Yorumladı
Geri