Telefondan iletişimi kolaylaştırmak için android mobil uygulama ürettik Burayı tıklayarak hemen indirebilirsiniz.
Haber

Samsung Galaxy S23 detayları sızdırıldı

Samsung’un 1 Şubat’taki bir etkinlikte Galaxy S23 , S23+ ve S23 Ultra’yı duyuracağı söyleniyor. O tarihe yaklaştıkça cihazlar hakkında daha fazla detay sızmaya başlıyor. Bugün her model için imza renginin ne olacağına dair bilgi aldık.

İmza rengi, tüm tanıtım ve pazarlama malzemelerinde en çok öne çıkacak olan renktir. Her şeyi taze tutmak için her yıl yeni bir yıl ve 2023’te Galaxy S23’ün imza renginin açık altın/pembe altın olduğu söyleniyor. Galaxy S23+ pembe olurken, S23 Ultra’nın imza rengi yeşil olacak.

Bu yüzden, üçünün resmi basın çekimlerinde onları bu özel tonlarda görmeyi bekleyin. Tabii ki, Samsung onları sayısız başka renkte satacak – sadece bunlar vurgulananlar olacak. Tabii bu söylenti doğru çıkarsa. Kesin olarak öğrenene kadar sadece birkaç kısa haftamız var.

Önceki sızıntılara göre, S23 üçlüsünün tümü Galaxy S22 Ultra’nınkine benzer bir tasarım diline sahip olacak, tüm arka kameralar için ayrı halkalar olacak ve Ultra ile diğer ikisi arasındaki ipuçlarını farklılaştırıldıktan bir yıl sonra birleştirecek.

Ayrıca Gorilla Glass Victus+, IP68 derecesi, Snapdragon 8 Gen 2 SoC, 8/12GB RAM, 128/256/512GB depolama ve daha iyi bir ultrasonik parmak izi sensörü görmeyi bekleyebilirsiniz.

Yazıyoruz işte bişeyler... ELFDaily bizim için kolay bilginin kaynağı olacak

Tepkiniz ne?

Cevap Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir